Solen sken , men vad tog den vägen?


Godmorgon!
Nu är det söndag igen och det har gått ännu en vecka, våren närmar sig men ganska stora steg nu. Vaknade genom att solen sken mig rakt in i ögonen. mindre kul men det är ett bra tecken på att våren är på gång.

Över till något annat , som ni märker så har jag ett nytt kommentarsystem som ska var lite lättare att fylla i när man kommentera. Det förra jag hade var lite svårt då man inte kunde fylla i sin hemsida, nu kan man det men tyvärr är den lite dold från start.

Jag hoppas att det här systemet ska vara lätta för er att kommentera, så sätt gång och kommentera som galningar :P..

Så vad ska ni göra idag?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.