Söker du ditt drömjobb?

Samarbete med JobBusters

Vill man hitta sitt drömjobb så finns det en massa vägar att går, det ena är att bli sin egen och på det sättet rå om sig själv. Sen finns det sättet som jag hade tänkt ta upp i detta inlägg.
Man ansluter sig till ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som fixar jobb till dig, de har som målsättning att hitta drömkandidater till sina kunder. På det här sättet så vinner alla på det, en nöjd kund och en nöjd kandidat. Bättre än så kan det inte bli.

JobBusters är ett av Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. De är inriktade mot tjänstepersoner och bland deras kunder hittar man både stora globala bolag som små lokala företag. Deras målsättning är att hitta den bästa kandidaterna till sina kunder.

På sidan kan man både söka och filtrera bland jobben, då det är ett snabbväxande företag så kommer du med all säkerhet att hitta ett jobba som passar just dig.Jag var bara inne en kort stund och hittade en mängd jobb jag skulle kunna tänka mig, nackdelen för min del är att de flesta jobb ligger i Stockholm. Tyvärr har jag inga möjligheter som läget är nu att söka dem, det är lite långt att pendla för min del.

Men i och med att företaget växer sig större och större så har jag väldigt stora förhoppningar att det kommer in ett jobb eller två i närheten så man slipper pendla, självklart passade jag på att registrera mig på sidan. Det gick förövrigt både snabbt och enkelt att göra.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Sponsrat    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Söker du ditt drömjobb?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.