Snöskottning och råttor….

Efter att ha pulsat fram till jobbet så tog jag tag i att skotta den vägen som går från mitt till jobbet, dock är det ju inte hela vägen som behövdes skottas men den väg som går från Kärleksön och fram till Sörbygården tog jag. Det här gör jag både för min skull och för alla som går rundan med sina hundar. tror nog de kommer uppskatta det så de slipper pulsa i  en metar snö med sina hundar. Det har kommit en del snö så det blev en del att skotta undan men nu är det så fint att gå runt Kärleksön och Silfverforsen. Ni som följer mig på Instagram har nog sett några små klipp från när jag har gått till jobbet, då inser ni att det är en fröjd att gå till jobbet även om det inte alltid är lika kul att vara där.

Var efter jobbet och köpte råttor till ormarna så nu ska de få lite gott i magen de med, det är väl ungefär det jag har gjort fram tills nu.
Vad har ni gjort?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.