Snön faller i Ronneby

img_20161109_121930Det snöar och det snöar i Blekinge, man vet att den eviga snön kommer ändå är man alltid så dåligt förbered för den. Jag hade en jädra tur att jag han köpa de där stövlarna till min dotter innan snön kom.

Men varför är det så att vi till nästan 100 % alltid är så oförberedda för den , vi vet ju att den kommer och ändå står vi där men kalla kroppar när snön vräker ner. Visst är det vackert med all den här snön, men det ända jag ser är blöta kläder och en massa slask.

Som ni har förstått så är jag inte det största fan av snön men jag tycker det är vackert och fint om vädret kunde vara kallt hela tiden och inte gå över till plusgrader så slasken kommer fram.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.