Snoken på stigen till Silfverforsen.

IMG_20160903_130351
Ett litet bonusinlägg.

Var ute och gick och vad får jag se om inte denna  stora fina snok, man måste nog säga att det är något visst med dessa vackra djur. Som den reptiltokiga kille jag är så  tog jag några bilder och filmade den lite innan den ringlade iväg in i skogen, tänkte mest så att även ni mina läsare ska få se hur fin och ståtlig den var. Det är ett magnifikt djur och att se dem i sin rätta miljö är helt galet läckert.  Jag förstå att folk kan vara rädd för dem , men de är ju inte farliga och de är ju så vackra.  Men alla är vi olika och det är nog bra det.

Snoken på stigen till Silfverforsen from Christer Holm on Vimeo.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.