Snart så åker jag till Helsingborg!

Snart så åker jag till Helsingborg!

Vad ska man säga , det är redan torsdag och snart är den här arbetsveckan slut. Den 28 april åker jag till Helsingborg för träffa andra bloggare, det känns lite overkligt att jag kryper så lång ut ur min komfortzon. Men jag är så glad att jag gör det då jag är helt säker på att det kommer bli redigt kul och lärorikt.

 

Hade det inte varit för min sambo Anna så hade jag nog aldrig tagit steget och gjort det här, hon har både stöttat och hjälpt mig att ta stegen ut ur mitt lilla krypin. Bara tanken på att åka iväg själv till ett ställe jag aldrig varit tidigare är fruktansvärt skrämmande , men med hennes pushande så fixar jag det. Troligen hade jag bangat ur om inte hon hade tvingat mig att beställa biljetterna för resan.

Men nu när jag väl har bokat allt och vet både var jag ska sova och hur ska jag ta mig dit och hem så känns allt så mycket mindre skrämmande , med andra ord så har jag full kontroll och kan på det här sättet andas ut och njut av resan.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Snart så åker jag till Helsingborg!

 1. Så bra att din sambo pushar och stöttar dig. Klart du ska åka och träffa andra bloggare och influenser. Du har ju så mycket kunskap och kloka tankar om denna biten. Ha en fin fin dag.

 2. Åh va härligt att komma bort o träffa andra bloggare, hade jag oxå velat om jag vågat. Har sån rädsla för att träffa människor 🙁 Men vilken underbar sambo du har 😀

 3. Man nojjar och oroar sig helt i onödan. Jag gör det varje gång, men upptäcker sen att det inte var så farligt. Bloggare är trevliga varelser så tror du kommer få det trevligt =)

 4. Så där är jag oxå, först super peppad att göra nått, sen när det närmar sig blir jag nojjig och ställer in pga. oro.
  Men tar man sig över den där tröskeln och väl åker iväg så har man så jäkla kul och är så glad att man gjorde det trots rädslan.

  Du kommer ha super kul!!!
  Jag ser fram emot att få se bilder sen 🙂

  Ha en fin dag

 5. Trevligt och modigt att du vågar gå emot första “obekväma” tanken att åka. Det kommer nog vara givande och knytas mångs nya band 😃

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.