Snart är sommarlovet här

Nu har det gått ännu en vecka och jag vet knappt var den tog vägen, känns som den bara flög iväg. Men jag tror det är så livet har blivit för många av oss, dagarna blir detsamma och de flyter ihop så man tappar vilken dag det är. Det här är faktiskt något som är redigt farligt, man kommer på det här sättet att må mycket sämre. Risken är högre för en depression om man inte få in någon form av rutiner, detta fungerade för oss i början väldigt bra måste jag säga. Men ju längre detta har fortsatt så har vi blivit sämre på rutiner, det som har fungerat bra är vår matlista och handlingen som vi gör på måndagarna.


Jag våndas och gläds lite för sommaren, dels är jag orolig för hur barnen kommer att fixa det om alla badställen kommer vara nedstängda. Vi brukar cykla ut och bada, eller så åker vi till Brunnsbadet för att bada. Tror nämligen att sommaren 2020 kommer bli väldigt tråkig för många barn, särskilt om de inte kan fixa att de inte kan göra det de brukar göra på sommaren. Jag är dock glad att jag får vila mitt huvud lite från studierna,det passar perfekt nu när vi blivit med tre hundar. De kan behöva lite träning och kärlek nu i sommar, sen gör de så man kommer ut och få lite rutiner. Och som jag skrev innan så gör detta så man blir mindre deprimerad, och en glad förälder är en bra förälder . 

Postar i Djur, Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *