Snart är ledigheten slut


Snart är ledigheten slut och man ska gå tillbaka till jobbet , kan sägas att jag inte är jättepigg på det här men så är det och jag vet att jag kommer tycka det är skönt att vara tillbaka på plats när jag väl börjar. Just nu är det väl mer så att jag ser fram emot vår och sommar så att man kan börja leva igen, det känns lite som att man hamnar i någon form av dvala när vintern är här och man har lite svårt att ta för sig och göra saker, jag skulle vilja gå ut och fota men det är så jädra kyligt att det blir liksom inte lika kul då.

Visst låter jag gnällig men sanningen är den att jag gillar inte kyla och vill ha värme och sol, tror ibland att jag är en reptil som bara vill lapa sol hela dag.

Idag har jag gjort klart mitt nya intro till alla mina video som ska komma upp nu under 2017, tror det kommer blir ett händelserikt år men mycket filmer från min sida. tveka inte att följa mig på youtube för att vad för skit jag hittar på.

För er som är intresserade av hur den blev, jag blev väldigt nöjd med den och jag kommer se till att den hamnar på alla kommande videos som jag lägger upp.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Snart är ledigheten slut

  1. Jag ser fram emot skolan som också börjar snart. Främst för att det ska bli skönt att få tillbaka lite rutiner som man tyvärr släpper helt på under loven. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.