Snart är det kalas!

I samarbete med Partykungen

Som de flest vet som följer bloggen så fyller våra älskade barn år denna månaden, vi hade nu tänkt att det skulle bli lite maskerad av det hela. Detta är något som jag tror uppskattas av både barn och vuxna.

Till det här behöver vi ju ha lite nya utklädnader för att det ska bli så där redigt perfekt.

Min först tanke vara att jag skulle klä ut mig till polis, men tror inte barnen skulle uppskatta det speciellt mycket. De hade nog mer trott att det hänt något, sen kom funderingar på om det inte är mitt favorit djur  jag borde klä ut mig till. Givetvis är det en pingvin jag tänker på, nu är det ju så att vissa maskeradkläder är väldigt svåra att få tag på så varför inte botanisera hos Partykungen som har ett gediget utbud av dräkter både till barn och vuxna. Anna hade jag tänkt kunde klä ut sig till en enhörning eller varför inte en kyckling, tror hon skulle klä så bra i en av dessa dräkterna.

Visst håller ni med om att vi skulle var väldigt fina som föräldrar på kalaset utklädda till dessa djur, personligen tror jag inte jag skulle få Anna att klä ut sig i någon av dessa dräkter. Hon skulle bara titta på mig och sen ge mig den där blicken som säger “DU ÄR DÖDENS“.  Barnen hade iallafall fått sig ett gott skratt och det är väl det som är meningen, att barnen ska ha kul.

Ska ni nu ha ett kalas eller maskerad så ska ni helt klart kolla in alla maskeradkläder som de har hos Partykungen.

Postar i Livet, Sponsrat    Tagged , , , , , ,     15 kommentarer    

15 tankar om “Snart är det kalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *