Snabb leverans..

God kväll på er mina vänner, tänkte slänga in ett kort inlägg så här innan jag ska lägga mig.

Idag kom paketet från Svensk kosttillskott AB , jepp jag ska blogga lite om några produkter från dem.

Det passa ganska bra nu när jag måse börja springa igen, kommer aldrig orka springa halvmaran i augusti annars.

Jag hoppas ni har en trevlig kväll , själv så säger jag snart god natt .

Förresten glömde skriva att jag äntligen tagit mig igenom filmen Warcraft, vilket skräp  rent ut sagt . Storyn var kass , effekterna var redigt dåliga . Helt klart rankad som en av de sämsta filmerna jag sett, det tog mig ämdå ett par försök innan jag lyckades ta mig igenom den.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera