Snabb leverans..

God kväll på er mina vänner, tänkte slänga in ett kort inlägg så här innan jag ska lägga mig.

Idag kom paketet från Svensk kosttillskott AB , jepp jag ska blogga lite om några produkter från dem.

Det passa ganska bra nu när jag måse börja springa igen, kommer aldrig orka springa halvmaran i augusti annars.

Jag hoppas ni har en trevlig kväll , själv så säger jag snart god natt .

Förresten glömde skriva att jag äntligen tagit mig igenom filmen Warcraft, vilket skräp  rent ut sagt . Storyn var kass , effekterna var redigt dåliga . Helt klart rankad som en av de sämsta filmerna jag sett, det tog mig ämdå ett par försök innan jag lyckades ta mig igenom den.

 

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *