Smycken till dig själv eller att ge bort ! (Sponsrat)

Jag gillar smycken och jag gillar när det är personligt så när jag springer på en sida där man kan gravera in sin egen text på smycken så är det nästan ett tvång att botanisera bland deras smycken. Sagt och gjort så har jag nu efter mycket letande hittat ett armband som jag fastnat väldigt mycket för, det är nog till och med så att jag skulle kunna säg att det passar in bland alla mina andra armband.

Nu har de ju inte bara armband utan de har även redigt snygga halsband som jag självklart skulle kunna tänka mig, man skulle kunna säg att jag nästan blev sjuk av att vara inne på sidan och titta. Skulle jag ha lite pengar över för att lägga på mig själv så skulle jag förutom på en tatuering lägga dem på ett armband och ett halsband från getpersonal.se.

Armbandet jag skulle valt är ett stilrent svart armband med smart justerbart lås, det där med lås är alltid något jag stör mig på då de oftast går sönder för mig. Det bästa med det här armbandet är de är helt perfekt att gravera text på, självklart skulle jag göra det och jag skulle graverat in texten Memento Vivere som har blivit lite av min favorit text.

Beställer man från dem så får man allt levererat i en mycket fin och snygg presentask så du kan ju ge bort det till någon du tycker skulle behöva ett smycke nu till alla hjärtans dag kanske. Om man beställer in 15:00 Mån- Fre så skickas det samma dag och det tycker jag är något som är redigt bra då man ibland vill ha något redigt snabbt, för visst vill väl ingen vänta på något man beställer. Det är ju nästan kriminellt att behöva göra det, Håller ni inte med mig?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping, Sponsrat    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.