Smash Into Pieces – The Apocalypse DJ

51YTZt6sjRLEfter att jag nu har sett bandet live känner jag mig nästan tvungen att skriva några rader om deras platta The Apocalypse DJ ,  ska ju sägas att jag helt missat denna platta om det inte hade varit för att jag hörde singeln Merry Go Round. Många gånger är det något sånt som får mina ögon att fastna för ett band , men nog om det .

The Apocalypse DJ är en skiva som variera ohört mycket i sin musik, en del låtar är redigt starka och ger mig en good feeling , medans andra låtar gör att jag backar lite, de är inte dåliga men det är absolut inte det bästa jag hört, hade hoppats på mer av dem.

Låtar som Stronger och  Disaster Highway är låtar som gör att bandet visa sitt sanna jag, Sen kommer det en del låtar som är lite för mjäkiga med undantag av låten My Cocaine med den mycket eminenta gästsångerskan Elize Ryd som gör en strålande duett med Chris Adam Hedman Sörbye.  Men trotts allt är det här så får plattan bra betyg av mig.

Ska tilläggas att det här är ett liveband och det är där man får uppleva glädjen av den musik som de gör, i skrivande stund har de precis släppt singeln LET ME BE YOUR SUPERHERO  som göra att jag ser fram emot nästa släpp.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.