Smash Into Pieces och tatueringar

563314_970240229711833_6001715207544358672_nJag vet egentligen inte varför jag skriver i bloggen, men jag tror det handlar om att jag vill uttrycka mig på något set, imorgon så ska jag fota lite när Smash Into Pieces gästar Ronneby, jag får se om det blir några bra bilder, förra gången jag fotade där så tog jag nästan 1000 bilder och jag lyckades plocka ut 200 som vara redigt bra , resten var bara hyfsade. Men visst det ska blir intressant det här och jag ser fram emot det.

Så den här helgen blir det inte bara att tatuera sig, nej jag ska även fota band så det kan ju inte annat än blir en riktigt trevlig helg det här.

En kuslig sak har hänt mig , från ingenstans har jag fått över 1000 följare på facebook,för mig är det ohört obehagligt då jag inte vet varför de följer mig. Jag tror själv att det är fejkanvändare som bara skapas för att sprida skit till mig. Men i och med att jag inte acceptera vänskaps förfrågningar om jag inte känner personen innan så kan de bara se mina offentliga inlägg ..

Så fick jag till ännu ett inlägg….

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr, Musik    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.