Skäggvård för den glade mannen

Samarbete med Glamazon

Skägg, ja det där med skägg och att raka sig är något som jag har hållit på med ett tag nu. Även min blogg har präglats väldigt mycket om just trimning av skägg och hår. Jag har inte så där jättemycket skägg och absolut inte mycket hår på huvudet, men rakhyvlar och raklödder har jag gjort av med på löpande band.

Har testet en mängd olika rakprodukter för  att vård mitt lilla skägg men har nog aldrig hitta det rätta, då menar jag den där hyveln eller löddret som gör att det glider lätt genom skägget och trimmas fint. Tror att det är därför som jag har haft min testhörna med olika rakhyvlar och andra produkter inom skäggvård, nu kommer jag nog även att behöva en del hårvårdsprodukter för män då jag får den dumma iden för mig att låta mitt hår växa ut på huvudet. Det är rättare sagt så att min sambo vill att det ska växa ut då hon tycker det är stiligare med lite hår på huvudet än utan.

Skägget kommer jag låt växa ut lite till så att man kan köpa lite häftiga och nya oljor och balsam för det , tycker det är hur bra som helst att kunna surfa ut på nätet och hitta dessa produkter.  Man skulle kunna säga att det öppnas en helt ny väg för skäggvård, nu är har jag inte testat jättemycket oljor men desto mer rakhyvlar och borstar.  Det här hade inte varit möjligt för mig innan då jag bor i en lite håla och här finns absolut inga butiker för skäggvård, vi har en del barberare men oftast kan du inte hitta så mycket produkter där. Hitta du ändå någon produkt som du vill ha så är det allt för dyrt för att jag skall ha råd med att köpa det . Det glädjer mig att jag funnit Glamazon som nu blivit min nya leverantör av rakhyvlar och raklödder. Vila ögonen på deras produktutbud som skapar den kompletta gentlemannen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet, Shopping, Sponsrat    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Skäggvård för den glade mannen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.