Skägg och tatueringar

facebookNU har jag snart haft skägg i ungefär 6 veckor och ja många gånger fundera jag på att raka bort det, men sen slår det mig att jag faktiskt trivs  i det och tycker det är riktigt snyggt, kanske inte ni läsare tycker men jag personligen tycker det här nog ena av de bättre förändringarna i mitt liv. Visst det lär växa och blir längre men jag ska försöka hålla det snyggt och fint samt lagom långt.

Bokade in nya tid för tatuering idag , ska nu börjar på min överarm med ankhkorset med vingar . Det här är den första tatuering jag gör det här året och det lär ju inte bli den sista heller, jag hoppas kunna göra minst några till det här året. Det finns lite saker jag vill ha tatuerat , det är bara vänster arm som jag kommer att fylla helt så högerarm kommer jag lämna till lite annat.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet, Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.