Sista veckan i November


Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
Ny vecka och sista veckan innan vi går in December, mycket jobb med bloggen står på schemat idag.

Har ni adventspyntat?
Här har vi både adventspyntat och julpyntat redan, lika bra att få det gjort så man slipper stressa runt med det sen. Jag brukar inte pynta men Anna tycker julen är så viktig och ska jag vara helt ärlig så är det väldigt fint.
Fyndande ni något under helgen?
Lite gjorde vi nog allt, men det mesta var kläder och skor till barnen. De behövde det kan man ju lugnt säga. Blev även ett nytt halsband till Charlie så han syns i mörkret nu.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Sista veckan i November

  1. Åh, va mysigt med adventsljusstakar!!
    Vi har inte pyntat något ännu, vi har inga julsaker. Men ska beställa gran osv från Ikea 🙂 längtar tills vi kan börja pynta vi med.

    Ha en bra dag!!

  2. Jag lyckades pynta lite innan jag bar iväg på resande fot igen. Dottern kommer nänligen till Spanien när vi kommer tillbaka. Då är det viktigt att huset är pimpat av juldekorationer. Det är bara julblommor som ska inhandlas. Jag gillar även Julen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.