Sista måndagen den här månaden..


Godmorgon denna måndag som nu är sista måndagen denna här månaden, den här helgen är det valborg. Dagen då vi firar in våren, tycker dock inte vi har haft någon jättebra vår. Det känns som den inte redigt vill komma utan vädret vill att vi ska ha vinter ett tag till.

Idag händer det inte så mycket mer än att jag ska jobba några timmar sen hem, förbereda mat till oss här hemma. Kan vara skönt att bara softa efter en så bra helg som vi haft.

Ikväll kommer jag skriva ett inlägg om Google Adsense, ni kanske har märkt den annons jag har högst upp på bloggen. Det är en annons från just Google Adsense, vill ni vet mer om hur det fungera så tveka inte att följa mig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Sista måndagen den här månaden..

Kommentera