Sista dagen på året!

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Det är sista dagen på det här året och jag kommer inte avlägga något nyårslöfte, mest för att jag kommer aldrig att kunna hålla det. En sak kan jag dock lova er och det är att jag kommer satsar 100 % på bloggandet.

Hur tro jag då 2018 kommer att bli?
Har faktiskt ingen aning men jag hoppas att det kommer bli minsta lika bra som 2017 har varit, ett år med mycket uppgångar. Visst har det inte alltid varit på topp, men för det mesta har det varit mycket bra.
Troligen kommer jag att satsa ännu mer på att bli min egen, det har ju gott bra tills nu så varför inte gå hela vägen?

Tro nämligen att 2018 kommer bli ett spännande år för mig.
Under 2018 kommer även Swedish Influencer Network lanseras med en sida där Influencer kan stötta och hjälp varandra, det kommer vara en sida som helt och hållet ska finns som stöd för medlemmar.  Med andra ord så är det ett ställe man ska kunna vända sig om man har frågor angående hur det  är att jobba som Influencer.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Sista dagen på året!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.