Silverforsens Kaffestuga en pärla i Blekinge

Idag jobbade jag caféet, som ni märker så har jag inte kunnat uppdatera bloggen så mycket som jag hade velat, men det positiva med hela är att jag fick en del fina bilder på min arbetsplats som jag hade tänkt visa er här nu. Det är en otroligt fin plats att jobba på, men som jag skrev i mitt förra inlägg så blir det troligen det sista året. Det här är väldigt synd då det är en plats med väldigt mycket historia, mer om historien kring platsen kan ni läsa här.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Silverforsens Kaffestuga en pärla i Blekinge

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.