School’s out for summer

Det börjar närmat sig slutet för den här terminen, det har gått bra tycker jag trots covid-19. Det har flutit på bra med både oss och barnens skolgång, även om våran varit på distans. Det här är för övrigt sista terminen jag går på komvux, efter sommaren hoppas jag att jag kommit in på ett program på högskolan. Har sökt ett par stycken både inom beteende och nätverkstekniker, detta för att det är två områden som jag känner att jag vill jobba inom. 

Kommer jag in på nätverksteknik så kommer ta den enklare vägen till jobb, väljer jag beteende så kommer jag få en utmaning utan dess like då det är ett helt nytt område jag väljer att läsa inom.

Jag får reda på om jag kom in i slutet på sommaren, så nu ska vi se till att lösa sommaren med jobb eller studier. Jobb blir lite svårt att få då de flesta företag idag går på knän för att få sin verksamhet att gå runt. 

Postar i Livet    Lämna en Kommentar   

Kommentera