Sadie – Madrigal de Maria

dakmrs-56Att jag är ett stort fan till japansk musik är ingen hemlighet. Jag hittar alltid något nytt och intressant i de banden som kommer därifrån. Vad jag gillar med banden är hur de utvecklas och inte stanna i samma fack hela livet ut.

Sadie är en av de mest framgångsrika nykomlingarna i indies-världen. Deras hårda och agressiva men ändå melodiska sound har gett dem många fans och fantastiska skivförsäljningar. Det är inte bara deras skivor som säljer slut, utan även nästan varje konsert. Bandet startades tidigt 2005 och har än så länge inte bara fått popularitet i Japan, utan i hela världen.

Den 16 oktober 2013 släppte Sadie Madrigal de Maria som jag helt hade missat så det var av en ren slump jag råkade dyka på skiva, vad som slår mig är att det hårt och det tungt, det är även väldigt melodiöst. Det finns spår av aggression och väldigt mycket känsla i hel albumet.

Låtar som The Requiem och Madara får min hud att resa sig . Det här är bra och då menar jag att det är grymt.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.