Sabaton – The Last Stand

ArtworkNu var den äntligen här och jag har gått hela dagen och lyssnat på den, var den så där jättebra som jag hade hoppats eller vad det en skiva vi slänger i högen bland skräp. Nu ska jag börja med den svåra uppgiften att recensera en platta på ett objektivitet på ett av min favorit band. Det här kommer bli en svår nöt att knäcka, men yes nu kör vi igång.

Jag har skrivit några inlägg om de singlar som släppts och där har jag hyllat dem och sagt att det känns som det här kommer bli något stort och att det kommer bli en ny era för dem, det stämmer även om man lyssnar på resten av låtarna på plattan. Något håller på att hände och soundet är liknade men ändå något nytt, temat är krig som vanligt men det finns ändå något nytt i det hela och jag tror det är det som kommer gör att vi ser ett nytt Sabaton ett Sabaton som vill förnya sig och inte fastan i något gammalt.

De kämpar som de krigare de är och den här gången kommer de gå vinnande ut ur striden, låten “The Last Stand” är så bra att jag skulle kunna säga att det är nog en av de bästa låtarna jag hört 2016. Jag är redo för den här plattan , är ni?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.