Så nu var det klart.


Jag lovade er att visa hur slutresultat skulle bli när jag hade målat klart med den pastellgröna färgen, med lite hjälp av Martin och Ann-Louise från creativlife.nu lyckades jag blir klar igår med det. Måste nog säg att det blev bättre än jag hade trott det skulle blir, bara visste jag att det skulle bli men inte så här.

Färgen lyfte fram väldigt mycket detaljer i rummet, den passar väldigt bra med alla andra möbler som finns i rummet. Är otroligt glad att jag valde den här färgen och inte den blåa som jag var inne på att tag att göra.

Så vad tycker ni?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten, Renovering    Tagged , , , , ,     12 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

12 tankar om “Så nu var det klart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.