Så dålig var filmen..


Torsdag idag , som många andra torsdagar så mellanlanda jag i min lägenhet innan jag ger mig iväg till jobbet. Jag skrev ett kort inlägg igår om vilka det var jag ska skriva om, det inlägga hitta du här. Tyvärr blev det något fel när jag skulle dela det på Facebook så de kom aldrig upp igår.

Jag skrev även lite kort om filmen Warcraft som seriöst var en av de sämsta filmer jag set, jag har försökt ta mig igenom den filmen ett antal gånger utan att lyckas. I tisdags tog jag mig äntligen igenom filmen som var redigt dåligt, det var nog egentligen inget som vara bra med den här filmen. Animeringarna var dåliga, storyn var inget vidare den heller så det var som jag skrev innan.

Tycker att det här är ett hån mot World of Warcraft som jag själv bara spelet lite kort, dock vet jag att det är ett stort spel med väldigt många spelare. De måste ju gråta över hur filmen som bygger på deras älskade spel blev.

Ska tilläggas att jag gillade det gamla spelet Warcraft III: Reign of Chaos som var ett strategispel där man byggde upp trupper för att sen går till angrepp, här har man spenderat många timmar i sin ungdom. Kan än i dag slänga i gång spelet bara för att njuta av det.

Nu snackar vi nostalgi på hög nivå..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Så dålig var filmen..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.