Renovering av köket!

Renovering av köket!

Denna eviga resa med att kolla på kök, jämföra och kolla igen. Denna resa är redigt jobbig och ganska påfrestande kan man lugnt säga, men nu är nog resan slut och vi har nog bestämt oss för ett kök. Detta är ett kök som jag är säker på vinner i längden för våran familj,det kommer att vara et kök som man vill vistas och umgås. Det är även ett kök som jag tror kommer åldras fint med tiden hos oss, vi kommer växa in det och det kommer bli en naturlig dela av lägenheten.

Nu kommer vi till den där lilla biten som kallas pengar, det är ju inte direkt billigt att göra en så här stor renovering.

Tänker inte gå in på vad det hela kommer att kosta för det är inte det som är det viktiga just nu, det viktiga är att det kommer vara ett kök som passar oss och vår familj.

4 thoughts on “Renovering av köket!

  1. Det är ett större projekt men som nån sa när jag ville byta golvet bara ?. Äh byt hela köket när du ändå ska greja. Det kostar ju men det är ju en bra investering. Ser fint ut. Så det blir att förnya här i framtiden åxå. Kommer bli intressant att få läsa om hur det går med ditt kök. Ha det bäst / MinikeGirl

  2. Min bror ska riva ut hela sitt kök här och bygga nytt. Ska bli kul och se hur det blir. Han är glad för att han får tillbaka 30k på skatten och för dem ska han renovera 😀

  3. Jättekul att planera men också jobbigt. Det finns så mycket att välja mellan och det gäller att man väljer rätt för det blir ju lite knepigt att ångra sig sen när det är på plats. Vårat kök är väldigt litet så vi har inte så många olika varianter att välja mellan. Men detta blir riktigt bra och att vi öppna upp gjorde massor. Kul nu också när man ser att det är ett kök, ett tag såg det ut som en bomb slagit ner haha.

    Ser ut som ni också kommer få ett fint kök =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.