Reklampennor är det självklara valet för marknadsföring

I samarbete med Utslaget

Jag har startat många sidor sen 1996, det var faktiskt av en ren slump som jag började göra hemsidor. Men en sak som jag alltid har vetat var hur viktigt det är med marknadsföring för att nå ut med sitt budskap, det kan vara allt från dekaler till reklampennor. Jag har dessutom alltid haft en förkärlek till just reklampennor, det säger ganska mycket om ett företag vilka pennor de väljer att trycka upp som reklam. En bra penna med ett snyggt tryck kan säga väldig mycket om ett företag, det är ju dessutom dessa som man kommer ihåg. Men det är även de pennorna som får vara kvar i väskan, man tar upp pennan och varje gång läser man texten. 

Visst är detta lysande reklam för ditt företag eller hemsida att använda pennor som marknadsföring, tror inte det finns något som är både billigare och mer effektivt att få ut sitt namn på marknaden. Så när jag säger att jag har en förkärlek till pennor och då reklampennor så överdriver jag inte.  
 
Att tänka på är att det absolut inte får vara de billigaste pennorna utan det måste vara en penna med kvalité och den måste ligga bra i handen, man vill ju få tilltänkta kunder att använda dem om och om igen och verkligen komma ihåg namnet som står på pennan.  


Vet inte hur ofta jag har tagit en reklampenna och sen har den gått sönder bara man använt den en eller två gånger. Det som oftast brukar gå sönder är klickmekanism i själva pennan. Så välja gärna en med bra klickmekanism och som är stadig i handen. Så för mig så är det en självklarhet att man använder kvalité framför kvantitet när man köper pennor för sitt reklamsyfte.  Man säger ju att stora delar av ens budget ska gå till reklam, så varför inte satsa på reklampennor.  

Postar i Samarbeten, Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *