Regn bara en massa regn

img_20161022_171813

img_20161022_171855Regn och åter regn , fy så tråkigt väder det är här i Blekinge nu. Man blir bara så deprimerad och låg när det bara regna hela tiden tror dessutom att jag glömde mitt paraply någonstans på stan, det känns inte kul någonstans måste jag ju säga. Men inget ont som inte har något gott med sig, nu har jag möjligheten att bara ligga och slappa och vräka mig i film.

Det är ju det de här dagarna är tillför att bara ligga och lyssna på musik och vräka sig i film, I skrivande stund lyssnar jag på albumet 13 Voices med Sum 41. Det kan hända att det kommer upp en recension på skivan någon dag, dock inte idag då jag tycker det är sjukt skönt att bara slappa.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.