Reflektioner på morgonen


Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Vill även välkomna de nya läsares om jag fått, det är alltid kul att se att folk uppskattar det man gör. Mitt mål med bloggen har alltid varit att det ska bli en plats där jag kan vädra min tankar och värderingar.

Men under de åren jag har haft den så har den förändrat från en blogg som skulle vara personlig till en mer utarbetad blogg om livsstil, jag tycker även att mitt sätt att skriva har mognat till ett bättre sätt. Med andra ord så fyller den precis den funktion den ska.

Så vad händer det idag!
Min dotter åker till sin mamma och Annas son åker till sin pappa, det kommer blir grymt tyst här hemma nu. En stor del av familjen försvinner ju nu i hel vecka, det kännes både skönt och vemodigt då det är så underbart att ha dem här.

Vi har två fantastiska barn, utan deras tålamod samt att de kan komma överens med varandra så hade det här aldrig gått.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Reflektioner på morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *