Reflektioner denna tidiga morgon!


Godmorgon denna mycket tidiga morgon!
Min kära sambo är redan iväg och jobbar, själv ska jag få iväg våra barn till skolan. Annas son ska ta bussen till kallingen vid halv 8 och min dotter ska cykla till sin skola vid 8, hennes skola ligger bara ett stenkast från där vi bor.

Tänk att för bara 1 år sen var det här något som inte fanns på kartan i min värld, nu sitter man här mitt upp i en renovering och har två barn på halvtid. Känslan som infinner sig är ett behagligt rus av lycka, det är så här det ska vara.

Det är mycket som har hänt under det här året och jag tycker nog själv att vi ha bevisat för oss själva att allt går med rätt vilja och väldigt mycket tålamod.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     8 kommentarer    

8 tankar om “Reflektioner denna tidiga morgon!

  1. Med vilja och tålamod kommer man långt. 😉
    SV: Tack, ja jag hoppas det. Dags för att sluta röka. Hoppas nu maspotligt kan ge lite inkomst med. 🙂

  2. Sv: Blir lite nyfiken, vad gjorde att du kände dig mer fri i Japan? Att man är mer anonym?

    Jag vet inte om jag gjorde rätt, men fyllde i det där med intervju, ställer gärna upp!! 🙂

    Hoppas allt är bra med dig!! 🙂

    (svara gärna som kommentar i min blogg så jag inte missar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *