R.I.P. Min vän , du kommer att vara saknad.

deia-ceeKänner att jag måste skriva några rader om min vän som beslutade att ta sitt liv nu i helgen, det är med stor sorg som jag skriver om honom.  Jag vill minnas honom som den roliga personen i skolan , inte den person som man alltid såg full på krogen. Vi hade det gemensam intresset att vi båda gillade Elvis  och det var nog det som förenade oss båda under gymnasiet.

Men han var en av de snällaste personer jag känt, man visste att man alltid kunde lite på att han fanns där om man behövde hjälp. När han drack så var han tyvärr oftast bara borta och man fick sälla kontakt med honom.  Att han var så djupt nere att han beslutade att avsluta sitt liv är mig en gåta, visst det är många år sen vi umgicks och kanske gled vi ifrån varandra, kanske var det just alkoholen som gjorde att han gled ifrån mig.  Var det en var så är det med stor sorg och tomhet jag skriver de här raderna och jag hoppas han funnit frid från sina demoner.

Må du vila i frid

 

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “R.I.P. Min vän , du kommer att vara saknad.

  1. Beklagar förlusten av din vän, även om ni tappat kontakten så är det väldigt tragiskt de som skett. Minns nu de roliga stunder ni haft….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.