Psykiskt och fysiskt trött

img_20160921_110114Jag vet inte vad jag ska säga om dagen mer än att den har varit påfrestande på mig både psykiskt och fysiskt, det händer saker hela tiden i min omgivning som tar jätte mycket energi på mig och jag har upptäckt att jag får inte den tid jag behöver för att ladda upp min batteri. Jag ska nu upp till min vän i Växjö och redigt samla mina batteri och komma ner igen med en massa ny energi som jag kan fördela på alla mina härliga vänner.

Hade det inte varit för all positiv energi jag får av alla mina vänner runt omkring mig så hade jag nu i dagsläget rasat ner i en depression, jag känner att den är på gång men något gör att jag håller mig på gränsen hela tiden. Den enda förklaring jag har är att jag får tillräckligt med positiva impulser av mina vänner på jobbet.

Jag är fysiskt utmatad av att jag varit och tränat och det var fan inte kul att alls idag, jag glömde min vattenflaska så jag fick köpa en ny som jag inte hade räknat med. Jag tog mig igenom passet men det var inte kul alls då det var redigt jobbigt idag..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.