Profilera min blogg

Photo by William Iven on Unsplash

God morgon mina vänner och bloggkollegor!
Lite ny tankar har slagit mig under natten, kanske det är på tiden att jag profilera min blogg. Jag menar att det kanske är på tiden att jag fokusera på vad det är jag vill skriva om på bloggen, under de här åren som jag har drivit den så har den gått från att vara en blogg med fokus på tatueringar till en ren privatblogg. Vad tror ni är det på tiden att jag fokusera bloggen på ett ämne?

Eller ska jag köra på som jag gjort, tycker jag lyckats bra med att blanda nytta med nöje men det kanske inte räcker längre..

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     16 kommentarer    

16 tankar om “Profilera min blogg

  1. Jag tror det är bra att ha en tydlig profil om du vill nå ut till en speciell målgrupp.. Har du en blogg som sticker ut i ett visst tema så dras likasinnade och du lättare kan öka i antal besökare. Men samtidigt ska det vara något som du själv har intresse för att skriva och eftersom du har fallit in i livsstilsbloggandet kanske det är just det du ska satsa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *