Premiär burgaren på Max

Det händer mycket positivt med Ronneby just nu, det är inte som folk säger bara en massa negativt här. Idag öppnad Max ute vid viggen, om några dagar så öppnas en italiensk restaurang inne i stan. Det är förvisso mest mat ställen som öppnas upp men som ni märker så händer det saker hela tiden trotts att folk hela tiden är negativa. Visst så stängs både Kappahl och Life i gallerian, men det kan kanske leda till något positivt det med.

Premiär burgaren på Max.
Nu har jag bara varit på en Max restaurang innan så jag har inte så mycket att jämför med. Vi alltid fått vår mat snabbt, det är smidigt att man kan beställa maten både genom app och skärmar. Man slipper allt köande, det är bara att sätta sig ner och vänta på maten.

När vi kom fram och skulle beställa så blev vi ombedda att beställa i kassan, de hade inget att göra där sa de. Troligen var det för att de även måste lära sig kassan som gjorde att vi fick beställa från den, dock gillade jag inte då jag kände mig stressad. Men det fixade sig och vi kunde sätta oss och vänta på maten. Trotts en jämn ström med kunder så här på premiären så gick det fort att få maten, så det skötte de väldigt bra. Maten var som alltid lika god på Max, de har helt klart den bästa burgaren som man kan få på ett sånt här ställe. Dock kan man inte jämföra dem med en redig hamburgare.

Inredning
Den var väldigt industriell och både jag och min sambo fick känslan av ett trucker café från 70-talet , det var dock väldigt fräscht och snyggt inrett . Gott om platser både ute och inne, det var inte i hoptryckt som det oftast blir på snabbmatskedjor. De hade en vägg som mer såg ut som en läktare än matplats, där fanns det ett antal platser med små bord som man kunde sitta äta med. Redigt kul koncept måste jag säga.
Helt klart lyckad premiär och enligt min sambo så är det en 10/10 fast de glömde vår dip, men det kan vara premiär näver så vi har överseende med det.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *