Persuader – The Fiction Maze

Persuader_coverThe Fiction Maze är absolut inte Persuaders starkaste skiva , men det här är ingen dålig platta som jag nu lyssnat in mig på. Jepp skivan är från 2014 men jag hade ändå tänkt skriva några rader om bandet som jag faktiskt tyckt var bra sen deras debut 2000 med skivan The Hunter, där snackat vi musik och då menar jag ren jävla Heavy metal på hög nivå. Men nu skulle inte recensionen handla om den skivan utan den som de släppte fjorton år efter och som jag lyssnat ett bra tag på.

Det här är en bra skiva men hade det inte varit för Jens röst så hade jag nog inte slängt ett öga på skivan för det känns inte som Persuader, det känns dom de vill utvecklas men inte når ända fram. Men som jag skrev innan så är det bra det är redigt bra men inte Persuader mått , jag hade hoppats mer av det aggressiva som man hör både i The Hunter och Evolution Purgatory. Just nu låter de mer som Blind Guardian som förövrigt är ett bra band men det var inte de jag vill lyssna på utan Persuader.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.