Påsken närmar sig

rasta_vibe_by_askine-d4hvp0g
Ibland blir det så där lustigt , och nu är det en sån period där jag inte skriver så mycket och börjar känna mig rastlös. Jag ska försöka hålla sidan uppdaterad iallafall några gånger i veckan, påsken närmar sig och då kommer även vårkänslan. Men för har det nog avstannat och gått över till vårtrötthet, jag är så enormt trött hela tiden.  Nu ska vi se vad har jag gjort den här veckan mer än jobbat.

Rakade av mig skägget (Stort Misstag)

Börjat låta skägget växa ut igen (Bara beslut)

Lyssnat på reggea musik.

Hittat ett nya klädställen där jag nu kan köpa lite nya kläder.

Börjat planera lite nya sidor, inget som är 100 % klart men snart kommer det en uppdatering om det.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.