Paret i Brunnsparken

Idag har jag varit i Brunnsparken med en vän och bara varit, det kändes oerhört skönt att bara vara och inte tänk på något annat , det  hände en liten söt sak när vi  satt där och bara filosoferade om livet. Det kom fram ett äldre par och vill bli fotade och de så så gulliga ut när de frågade oss, självklart så fotade jag dem med deras analoga kamera. Tro det eller ej men det finns de som har de kvar, en sån här sak kan göra dagen för mig.

Jag passade givetvis på att ta några foton själv.

mas1litennackrosor1liten

nackrosor2liten

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.