Panorama över Silverforsen


Det är ett stort steg att gå från filminspelning till att räfsa löv, men det här är precis så det fungera för oss bloggare. Ena dagen jobbar men med något glamoröst som filmningen eller så är man på något event och skriver om det, sen kommer dessa dag då man står och räfsa löv i skitiga kläder.

Varför är det så?
I mitt fall så handlar det om att jag måste ha ett jobb vid sidan om då pengarna från bloggandet inte räcker hela vägen,men en sak ska ni vet och det är att jag trivs med att ha dessa olika saker att göra.

Visst vill jag leva på att blogga men än så länge så nöjer jag med att bygga ett namn , det får ta den tid det tar.


Bjuder på några panoramabilder från min arbetsplats.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Panorama över Silverforsen

    1. Det är ju tyvärr så med ångest..
      Tack det är en härlig plats att vara på och jobba..

  1. Mycket vackra vyer, det är så fint där. Tycker själv det är bra med olika arbetsuppgifter, då blir inte dagarna lika dana 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *