Öva inför nästa högskoleprov

I samarbete med HPguiden.se

För ungefär ett år sen exakt så skrev jag högskoleprovet, vilket inte gick sådär jättebra för mig. Dels för att jag inte var förberedd på vad det hela egentligen handlar om, men jag var inte beredd på hur svårt det faktiskt är. Det är inte en dans på rosor att skriva , så jag var lagom nervös när jag började mitt första pass. Det är inte så lustigt att man var nervös då det här var första gången jag skrev detta prov, det sägs ju att man kommer göra ett bättre resultat om man göra det en andra gång.

Högskoleprovet består av fem olika delmoment där det ena momentet väljs bort och kommer inte att räknas med i ditt resultat, dessa moment är två kvantitativa provpass, två verbala provpass, samt ett ’utprövningspass’ som testar uppgifter till framtida prov. Varje provpass är 55 minuter långt. Kommer du försent så får du inte vara med på ett av dessa pass och kan då inte räkna med detta i ditt resultat, vilket är ganska självklart då missat ett moment.

Men det finns hjälpmedel för att klara av det lite lättare, givetvis så pratar vi om HPguiden, där man dels kostnadsfritt kan gå en utbildning för att klar högskoleprovet. Men de har även ett Vip-medlemskap för dig som verkligen vill klara av högskoleprovet.

Kanske hade det gått bättre för mig om jag valt något av dessa varianter innan jag satte mig och började skriva provet, jag är nämligen helt säker på att om jag kommer att göra om det så skulle jag besegra högskoleprovet. Dels för att jag kommer att vara mer förberedd på hur det fungera, men även för att jag är helt säker på att jag skulle gå en ubildningen. Antingen den som är gratis eller den som är vip på HPguiden.se.

Postar i Livet, Samarbeten    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *