Ormarna flyttar ut…


Snart kommer mina ormar att försvinna, tycker det är bättre att de får en plats där de kan få mer uppmärksamhet. Jag sa att jag skulle ha dem tills hittade ett ny hem till dem, nu passar vi på att ge dem det innan det för stökigt här hemma.

Det har varit många som varit intresserade av dem så de lär nog försvinna ganska snart. Visst tycker jag det är tråkigt men jag kan inte med gott samvete låta dem vara kvar hos oss, vi har redan sex stycken ödlor som vi har pusslat med att försöka får plats med nu när vi renovera.

Men jag är säker på att de kommer att få det fint där de kommer.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Ormarna flyttar ut…

  1. Vad sunt! Det är ändå så viktigt att våra husdjur trivs. Finns så många som tyvärr tänker på sig själva framför djurens.
    Vad är det för ödlor ni har? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.