Organisera din utbetalningar!


Jag har fått en del samarbeten under åren , men den senaste tiden så har blivit så pass många att jag helt plötsligt behövde organisera alla utbetalningar. Det blev att jag satte in alla utdrag och fakturor i en pärm, inte för att jag tycker det är kul att göra . Nej detta gör jag för att jag vill har ordning och reda på alla papper.

Nu ska det inte handla om hur duktig jag är på att organisera mig, nej det här ska handla om vikten med att ha sina papper i ordning. Samtidigt tror jag att om man ska jobba som egen anställd så behöver man ha alla sina papper i ordning. Oftast så får man utbetalning från olika ställen, dessa ställen betala in till skatteverket. Du måste deklarera och då är det ju bra att vet att all uppgifter stämmer, annars kanske man får sig en redigt hård skattesmäll.

Glöm nu inte bort att ni måste skatta för alla gratis produkter ni får från företag.

18 thoughts on “Organisera din utbetalningar!

  1. Härligt med ordning och reda på en nivå här som du beskriver det att man har koll. Gillar din blogg du tar upp viktiga saker och det är intressant läsning 🙂 . Hoppas att du får en toppen vecka
    Kramiz MinikeGirl

  2. Grattis till alla samarbeten, tycker att det är lika kul varje gång någon ”bloggkollega” lyckas!! Kör hårt!!

    //Petra

  3. Haha själv springer jag alltid runt i hela lägenheten och letar räkningar i slutet på VARJE månad ! ? VARJE gång. Har flera gånger tänkt att upprätta ett system men det händer aldrig och så svär man lika mycket varje månad ?

  4. Se där. Ett inlägg i min stil.. ;P Ja men visst är det viktigt att organisera pappren.. Spec samarbeten inför avdrag och tillägg i deklarationen sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.