Ommöblering i vardagsrummet!

 
Igår tog vi tag i det där med att möblera om i vardagsrummet, då vi ställt soffan framför elementet så var vi tvungna att möblera om för att få in lite värme i rummet. Visst det gick väl ann att ha det så på sommaren, men nu på vintern så har det varit ordentligt kyligt. Detta projektet tog mer eller mindre hela dagen igår, så vi var ganska trötta i går när vi hade spelkvällen.

Så här bjuder jag lite före och efter bilder, så får ni avgöra vilken av möbleringar som var bästa..

 

Förre ommöblering
Efter ommöblering

Vi är inte klara helt med rummet, men det är inte mycket som fattas nu. Ett större bord, en lampa i fönstret, en tavla med Parismotiv samt ett par andra gardiner. Sen tror jag att det ska var helt klart i vardagsrummet.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten    Tagged , , , , ,     16 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

16 tankar om “Ommöblering i vardagsrummet!

  1. Mkt bättre nu! ? Blev luftigare och ett stort plus att ni fick varmare? (å nu ser jag att du hade rätt, min lampa hade passat perfekt!) Ha en fin söndag!

  2. Omväxling förnöjer. Nu nästan som hämtat ur en indredningstidning. 😉
    Btw vad är det för plugin som du använder som gör att man kan bli meddelad om nya kommentarer? Jag har lagt in ett nytt sånt plugin. Men jag är inte helt nöjd med det. 🙂

Kommentera