Om något skulle hända dig när du reser!

I samarbete med Kortio 

Kreditkort är bra att ha när man ska ut och resa, men det finns alltid småsaker som gör att det kan bli en dyr resa. Det kan vara allt från att det bli ett valutapåslag på de pengar man spendera. Så att hitta rätt kort att använda är alltid en evig botanisering, man vill ju inte sitta sär med en massa olika kreditkort bara för att man ska ut och resa.  

De flesta kort erbjuder bonusar och andra fördela för att just nu ska deras kort på resan, men du ska även tänka på vilka räntor det finns. Det kan nämligen bli en dyr resa för dig när du kommer hem. Ska vi var het ärliga så är det bästa att man har sparat under pengar för just resan, men det är alltid bra att ha ett kreditkort för nödsituationer. Kortio är en tjänst som erbjuder dig att kolla upp vilket kort som passa just ditt ändamål, du kan här kolla upp vilka kreditkort som har best ränta och vilka bonusar de har.  Vissa av korten har inga alls men justa ni i skrivande stund har Easyliving 0% valutapåslag utomlands, vilket är väldigt bra då de flesta kort har 1 till 2 % valutapåslag.  
 


Så ett kreditkort för resa kanske inte är ett måste, men det finns en del fördela när du står där och något har hänt och pengarna är slut. Man får se det som en backup när man är långt ifrån hemmets trygga vrå. Chansen att något kan hända är ganska stor och då är det skönt att kunna veta att man kan ta sig hem utan problem, för visst är det väl lite av en mardröm om det skulle hända dig något utomlands och du inte kan ta dig hem för att det finns pengar på kortet. Så ett kreditkort med bra ränta och inget valutapåslag är att rekommendera. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *