Okänslig eller bara förnuftig?

12576362_10153844134123571_1691331149_nAtt jag aldrig kommer att bli den där pappan som engagerar sig i skolan eller försöker bli vän med det andra föräldrarna är något som jag förstått är sticker i mångas ögon, skulle aldrig falla mig in att sitta och snacka med folk som ärligt inte ha samma intresse eller försöker förstå att jag inte bryr mig om bilar mm. Jag känner att så länge det inte är ett ämne som intressera mig eller (om andra inte är) intresserade av det jag gör så får det vara. Det är väl klart jag kan sitta och kallprata lite men är ämnet inte intressant så resonera jag varför ska jag fylla min skalle med det?

Det låter som jag är okänslig och en ganska bitter person men sanningen är den att jag faktiskt är en persons om bryr mig väldigt mycket om mina vänner och de runt omkring mig, det är mitt val att lägga mer energi på de än på triviala problem som en person i min dotters klass skulle säga till mig. Jag har mycket kärlek och omtanke att ge men då ska det vara på mina villkor och inte på ett påtvingat möte genom skolan eller liknade.

Vill med det här inlägget klargör att jag visst bryr mig men att jag väljer att lägga fokus och kärlek på de personer som betyder mycket för mig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.