Ofrivilligt fotograferad av min dotter

tommy1Jag var idag och fotade artisten Tommy Axelsson när han spelade på Silfverforsens Kaffestuga, bilder kommer upp senare när jag hunnit redigera dem. Jag bjuder dock på en bild som jag hunnit redigera, men kommer fortsätta en stund till för att blir färdig med resten av bilderna.

Min fantastiska dotter fick låna kameran och ville springa och fota lite, vad jag inte visste var att hon hade sikta in sig på mig och knäppt iväg en del bilder och några blev det bra fokus på och kanske är det så att vi har en blivande fotograf i familjen.

Ni får själva avgöra om det är bra bilder tagna av en 8-åring men som pappa är jag mycket stolt över henne och jag ska låta henne får fota fler gånger och lära henne använda fokus bättre , men just nu är det här redigt fina bilder tagna av henne.

Tror även att det här var en payback efter alla gånger jag fotat henne, eller vad tror ni?

[envira-gallery id=”1613″]

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.