Oas att samla energi på

img_20160920_115320

Det är så otroligt vackert där jag jobbar att ibland går vi bara ut och går för att det är så avkopplande och man kan skingra sina tankar, det är ett ställe där man kan andas och bara njuta för stunden. Det är även på det här stället som jag samlar min energi, den energin ger jag sen till alla jag bryr mig om och som betyder mycket för mig. Självklart så får min dotter den största energin från mig, men det finns personer som betyder oerhört mycket för mig och de får väldigt mycket energi av mig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.