Oansvariga hundägare!

Charlie i somras !

Godmorgon mina vänner!
Hade egentligen inte tänkt ta upp det här men känner att jag måste göra det, iallafall prata lite om det då jag finner det har otroligt oansvarigt.

För två dagar sen så var jag ute med Charlie och gick, vi gick den vanliga rundan i skogen men den här gången kom vi inte så långt. Bakom oss kom en något större hund ifatt oss och gick till angrepp, egentligen vill den den nog bara leka men den skrämde både mig och Charlie ganska ordentligt. Jag tittade runt och såg ingen ägare, hunden sprang bort efter en stund och då såg jag ägaren en bit bort.

Den gången gick det bra, men tror ni att det slutade där?
Nej dagen efter så går vi ut och går i skogen , ungefär samma tid som innan men den här gången kommer vi en bit längre in i skogen. Gissa vem som kommer springandes mot oss från skogen, jo det är den stora hunden men den här gången är ägaren med och jag säger åt honom att koppla hunden då den skrämmer min hund.

Det utbytes lite hårda ord mellan mannen och mig, jag säger något i still med att man måste hålla hunden kopplad om man inte har fullkontroll över den.

Uppenbarligen hade inte han det!

Det slutade iallafall med att vi numera gå en annan runda på morgonen, Charlie vägra gå in i där nu.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Djur, Livet    Tagged , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Oansvariga hundägare!

  1. Men usch så otrevligt.. Jag hade blivit jätterädd om en stor hund hade kommit nära mig oavsett om den vill leka eller är arg.. Jag är jätterädd för hundar.. Att man dessutom inte kan ta den kritiken som hundägare är ännu värre..

  2. nämen usch. Ja har man inte kontroll över hunden ska man inte ha den lös. Enkelt. Bra du sa ifrån! Tur inte din hund kom till skada.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.