Nya kläder till vintern.

1_470_11

166109_2_Snart kommer vintern och det är nog på tiden att jag kollar på lite jackor till både mig och min dotter, min dotter hittar oftast sina jackor på Lindex men jag har hitta mina jackor de senaste åren på topstreetwear.com som jag tycker har  bra kvalitet till ett mycket bra pris.

Visst jag behöver även skor så jag håller på att kolla upp det med men det är inte lika lätt att hitta till ett bra pris, men ibland dyker det upp några som passa mig perfekt. Den här gången tycker jag nog att jag hittat ett par som skulle fungera bra för mig.

Man ska ju inte bara se bra ut på sommaren utan man ska ju även se bra ut på vintern, frågan är egentligen hur mycket jag lägger ner på att köpa kläder och skor. Jag behöver hålla ner kostnaderna så det blir nog att jag köper den här jackan och de här skorna , det är bra märken då jag köpt från dem tidigare och varit nöjd.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.