Ny vecka , kollision i planeringen!

Photo by Bruno van der Kraan on Unsplash

En helt ny vecka med en massa nya mål, självklart så  börjar veckan med en krock i planeringen. Det innebär att jag måste flytta tiden hos veterinären, inget jag gärna vill göra men det andra mötet är viktigare den här gången. Det är sånt här som händer ibland, det kvittar hur flexibel jag är så kommer jag inte hinna med både och utan att stressa ihjäl mig.

Nog om det!

Vi är nu ett steg närmare att få vårat drömkök, vilket jag längtar efter nu då det mesta ramlar sönder nu. Jag ljuger verkligen inte när jag säger att det ramlar söner då hela kylskåpet inte har ett helt handtag. Men går allt som det ska ha vi nog vårt drömkök inom en snar framtid, vilket känns skönt.

Skolan

Hoppas få lite svar från skolan idag, hade varit kul om allt där med hade klaffat så vi kan gå vidare där med. Så otroligt drygt att de inte kan skriva klarspråk så vi normala dödliga förstår vad de menar, eller har jag så fel ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     13 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

13 tankar om “Ny vecka , kollision i planeringen!

  1. Ibland går det inte att lösa vardagspusslet som det ärär utan nån får ibland planera om.. 😉 Hippas du får svar från skolan.

  2. Det är bra att ha förmågan att inse när saker blir för mycket och för stressigt, och då kunna möblera om sitt schema. Själv är jag inte alltid så klarsynt, och det har också resulterat i en hälsa som inte är på topp.

    Lycka till med drömköket. Låter som ett roligt projekt. 🙂

  3. Ett nytt kök är ju så härligt, då känns det nästan som hela hemmet är nytt eftersom man är så mycket i sitt kök 😉

  4. Jag trodde ni sökt högskola eller liknande – det tar ju väldigt lång tid innan man får reda på om man kommit in eller inte. Jag väntar! Är det komvux ni skall läsa?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.