Ny tid beställd

781228romBeställt ny tid för tatueringar och det här kommer bli episkt och så jävla underbart att få göra, en del har frågat mig varför börjat gadda mig just nu. Är det åldersnoja , nej det är det inte utan det här gör jag för att jag alltid velat göra det och man lever bara en gång. Jag lär knappast ångra motiven jag gör, det som kommer göras den 29 är två stjärnor och sen det romerska talet för när jag är född. Det här kommer bli episkt och helt underbart att får göra., jag ska försöka få med en som filmar det hela och även tar lite foton under tiden som de görs.

God Jul på er

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.