Ny grupp inför de kommande seminariumen

Har idag varit haft grupparbete med den grupp som kommer var den grupp jag kommer göra mina seminarium med för denna delkurs, tycker vi fungerade bra ihop. Tyvärr är det ju så att man inte får välja grupperna utan man får ha lite tur i lottningen, den här gången hade jag tur och hamnade med en grupp som känns både mer jordnära och kamratliga.

I skrivande stund sitter jag på ett Espresso House i Kristianstad och vänta på att Anna ska sluta sin lektion, jag gillar att åka hit när jag inte har så bråttom hem då det är lugnare här och så gör de en helt underbara karamell Latte.
Idag var en sån dag, har redan fixat allt för seminariet i morgon. Det kan blir redigt intressant imorgon, vi fick en bild vi skulle sätta i en kontext. Det svåra med den bild vi fick var att det fanns så mycket att skriva om den, lite svårt att få ner det på bara 10 minuter. Men vi fixar det med allsäkerhet.

Hur går det med pendlandet?
För varje dag som går så känner jag mig mer och mer bekväm med resandet, det är nästan så att jag kan känna att det är skönt med allt åkande. Som idag känner jag mig ganska lugn och kan ta det lugnt hem, samt njut av en god Karamell latte.

Postar i Genus, Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *